Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetili oružjem

Osijek: Opljačkane zlatarna i kladionica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osijeku su se sinoć dogodila dva razbojstva u kojima su opljačkane zlatarska radnja i kladionica, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Zlatarsku radnju 'Karat' u Županijskoj ulici opljačkala su sinoć oko 19,15 sati dva nepoznata muškarca, visoki oko 175 centimetara, odjeveni u crne šuškave jakne, trenirke plave boje i s pamučnim kapama na glavi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže ih Slovenija u šoku: Zlatarovu kćer presreli i oteli lažni policajci Slika nije dostupna Uzbunu podigli zaštitari Iz zlatarnice u Ženevi odnijeli satove vrijedne 800.000 eura!

>> Split: Opljačkana banka kod sjedišta policije

Prijeteći vatrenim oružjem 29-godišnjoj djelatnici iz Darde i 22-godišnjoj djelatnici iz Čepina, iz zlatarnice su odnijeli nepoznatu količinu zlatnoga i drugog nakita.

U Strossmayerovoj ulici u Osijeku sinoć u 20,45 sati kladionicu 'Super sport' opljačkao je zasad nepoznati muškarac, visok oko 175 centimetara, vitke tjelesne građe, koji je na glavi imao kapuljaču, a preko usta šareni rubac.

Razbojnik je, prijeteći nožem 27-godišnjoj djelatnici iz Belišća, iz kladionice otuđio nekoliko tisuća kuna, nakon čega se udaljio prema Ulici sv. Roka. Policija traga za razbojnicima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene