Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod utjecajem alkohola

Osijek: Kroz naselje jurili više od 140 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić je kroz naselje Čepinski Martinci jurio brzinom od 145 kilometara na sat, a 31-godišnji vozač je kod Đakova zaustavljen zbog brzine od 143 kilometra na sat.

Osječko-baranjski policajci zaustavili su 29. studenoga u 19,15 sati u Čepinskim Martincima 21-godišnjeg vozača iz toga mjesta koji se fiatom puntom kroz naselje, gdje je brzina ograničena na 70 kilometara na sat, kretao brzinom od 145 kilometara na sat, izvijestila je ta policijska uprava.

Pročitajte i ovo Legrad iz zraka Mirno mjesto Novi megaprojekt hrvatske općine: "Izgradit ćemo cijelo naselje za umirovljenike" Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku

Za taj prekršaj predviđena je novčana kazna od 5000 do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci te tri negativna prekršajna boda. Protiv vozača fiata slijedi i kaznena prijava jer je upravljao vozilom dok mu je to bilo zabranjeno zbog prijašnjih prekršaja, za što je predviđena kazna zatvora do tri godine. Zaustavljeni vozač dosad je počinio više od 20 prekršaja koji se odnose na sigurnost cestovnog prometa.

Naseljem jurio 143 km/h i to pijan

Istoga dana u 21,40 sati u Gorjanima kod Đakova zaustavljen je 31-godišnji vozač golfa s prebivalištem na području općine Drenje, koji se u naselju, gdje je brzina ograničena na 50 kilometara na sat, kretao brzinom od 143 kilometra na sat.

>> VIDEO: Kad vozači autocestu zamijene za pistu

Utvrđeno je kako je vozio s 0,9 promila alkohola u krvi, za što je predviđena kazna od 1000 do 2000 kuna. Zaustavljeni vozač dosad je počinio deset prekršaja koji se odnose na sigurnost cestovnog prometa. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene