Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fotoreporter pretučen, napad u policiji nije službeno zaveden

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotoreportera lista 'Slavonski dom', Marina Franova, pretukao je jedan mladić kada je pokušao fotoaparatom zabilježiti tugu okupljenih navijača nakon poraza od Turske.

Franov kaže kako je pokušavao snimiti fotografiju razočaranih navijača iz donjeg rakursa, kada je dobio udarac u glavu odostraga.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Franov se okrenuo i ugledao krupnijeg mladića, kojemu je objasnio da samo radi svoj posao, no napadač ga je opet udario šakom u glavu, a kada je pokušao pobjeći nasilnik je skočio na njega i udario ga nogom.

Napad je oštro osudilo Hrvatsko novinarsko društvo. HND prosvjeduje jer napad, iako prijavljen na licu mjesta, u policiji nije službeno zaveden.

Franov je, naime, o napadu izvijestio pripadnike specijalne policije, koji su osiguravali organizirano praćenje utakmice.

Oni su ga uputili na temeljnu policiju, no kada se Franov vratio s policijskom ekipom, nasilnika više nije bilo na mjestu događaja, a pripadnici specijalne policije nisu imali nikakve informacije o nasilniku, koje bi priopćile kolegama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene