Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje

Orebić: Prijetio supruzi pa mu oduzeli oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 47-godišnjakom iz Orebića utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji na štetu svoje nevjenčane supruge.

On je 15. travnja u obiteljskoj kući pred djetetom verbalno i potom fizički napao nevjenčanu suprugu te joj zaprijetio smrću. Na temelju sudskog naloga pretražena je osumnjičenikova kuća te nađen i oduzet pištolj marke Crvena zastava s dva spremnika pištoljskog streljiva, 496 komada puščanog streljiva, puška M-48 i drugo.

Osumnjičeni 47-godišnjak doveden je u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku, priopćeno je iz dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.  (Hina)

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene