Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostaju u istražnom zatvoru

IZNUDILI 180 000 EURA Riječki supružnici optuženi zbog prijetnji objavom intimnih fotografija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tužiteljstvo je optužilo riječke supružnike koji su u šest godina iznudili čak 180 tisuća eura od muškarca kojem su prijetili da će objaviti kompromitirajuće fotografije njihovih intimnih druženja.

Žrtva iznude zbog prijetnji je navodno bio primoran prodati automobil, stan u Rijeci i građevinsko zemljište te podignuti dva gotovinska kredita. Riječko Općinsko državno odvjetništvo tvrdi da je svojim iznuđivačima u više navrata predao oko 180 tisuća eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti"

TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA AUTOCESTI Jedna osoba poginula

Tužiteljstvo je na svojoj internetskoj stranici objavilo kako optužene tereti da su od kraja 2009. do 11. studenoga prošle godine iznuđivali muškarca s kojim su oboje "stupili u odnose koje su dijelom fotografirali" te mu ozbiljno prijetili da će napravljene fotografije objaviti u javnosti ukoliko im oštećenik ne preda novac.

Zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela tužiteljstvo je predložilo i da se okrivljenicima produlji istražni zatvor. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene