Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opljačkana kockarnica, gorjeli automobili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati je razbojnik, maskiran tamnom kapom s prorezima za oči te uz prijetnju pištoljem, počinio noćas oko 1 sat razbojstvo u kasinu Adria u Savskoj ulici te pobjegao s više od 100 tisuća kuna, izvijestila je zagrebačka policija.

U tom su se trenutku u kasinu bili konobar i dvije zaposlenice te jedan gost, kojima je zaprijetio pištoljem. No nakon što je uzeo novac, razbojnik je pobjegao.

Pročitajte i ovo Ekipa Provjerenog opet je otišla u Čakovec (Foto: dnevnik.hr) Provjereno opet u Čakovcu Tri tjedna kasnije - isto mjesto, isti prizori: Ostave djecu satima u autu i socijalu troše u kockarnicama Slika nije dostupna Osam ljudi ozlijeđeno U eksploziji u Kini poginulo 15 ljudi, policija uhitila osam osumnjičenih

Nekoliko boca sa zapaljivom tekućinom nepoznate su osobe bacile rano jutros, oko 2 sata u dvorište obiteljske kuće Dubravka K. na području Novog Zagreba, koje su oštetile dva od četiri tamo parkirana automobila. 

Vlasnici su sami ugasili požar, ozlijeđenih nije bilo, a na automobilima je nastala manja materijalna šteta. Policija nema informaciju da je oštećeni primao prijetnje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene