Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalan napad u Bristu

Opljačkali 81-godišnjakinju, tukli, vezali i gušili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zorka Miošić, 81-godišnja starica iz Bistra pokraj Makarske, čudom je preživjela brutalan napad i pljačku dvojice napadača.

Dvojica nepoznatih razbojnika noćas oko 03:00 sata upala su u kuću starice, bacili je na pod, , preko usta i nosa joj zavezali široke ljepljive trake, sjeli joj na tijelo i pokušali ugušiti, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Zorka kaže da bi se sigurno ugušila da joj nije curio nos i bila vlažna usta, pa je traka popustila taman toliko da dobije zraka. Prestrašena žena ne može procijeniti koliko su pljačkaši bili u kući. Nije mogla vikati niti dozvati pomoć.

U istoj noći provaljeno je i opljačkano u Bristu više kuća, ali ne i one s ugrađenim alarmom. Kriminalistička policija vrši očevid.

Ujutro oko 07:00 sati njezin se djever spustio s kata iznad nje, vidio što se dogodilo i pozvao policiju. Zorki, koja je srčani bolesnik i ima Parkinsonovu bolest, liječnička je pomoć pružena u Pločama.Od batina je sva modra i crvena po licu i vratu, a napukla joj je i prsna kost.

U istoj noći provaljeno je i opljačkano u Bristu više kuća, ali ne i one s ugrađenim alarmom. Kriminalistička policija vrši očevid.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene