Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin iz ljubomore?

Omiš: Pred djecom ubio ženu pa pokušao samoubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u stanu u Omišu pronašla mrtvu ženu i teško ranjenog muškarca. Sumnja se da ju je muškarac ubio zbog ljubomore iz lovačke puške pa pokušao samoubojstvo. Tragediji su navodno nazočila i njezina maloljetna djeca.

Nakon dojave građana koji su čuli pucnjavu policija je u  Vukovarskoj ulici u Omišu oko 21:30 sati pronašla tijelo 37-godišnjakinje i teško ranjenog 62-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Mobitel u ruci isplanirao je to Tinejdžer ubio cijelu obitelj i nakon dva dana pozvao policiju pa ih potpuno šokirao: "Ponovio bih to" Goran Arbanas, forenzički psihijatar Stručnjaci govore za Dnevnik Nove TV Što se događa u Hrvatskoj? Posebno šokantan bio je početak travnja: "To je konačni čin preuzimanja kontrole"

On je s teškim ozljedama lica prevezen u KBC Split, no nalazi se izvan životne opasnosti, potvrdili su nam u splitskoj policiji.

62-godišnjak je, kažu u policiji, jučer prijetio o da će počiniti samoubojstvom što je 37-godišnjakinja prijavila policiji. Policija ga je pronašla i dovezla u postaju na razgovor i oduzela mu tzv. pištolj za stoku. Nakon razgovora su ga prevezli na pregled u lokalni Dom zdravlja gdje je dobio lijekove za smirenje, a potom je ponovno prevezen u postaju. Kako nije bilo razloga za zadržavanje, pušten je kući nakon što je po njega došao prijatelj. 

Ubijena je s 62-godišnjakom bila u vezi, a neslužbeno se doznaje kako je zločin počinjen iz ljubomore jer je ubijena navodno željela prekinuti vezu. Nesretna žena iz bivšeg braka ima dvoje malodobne djece s kojima je živjela u stanu u kojem se dogodila tragedija. Policija je potvrdila kako je u stanu za vrijeme pucnjave bilo više osoba no zbog zaštite identiteta svjedoka nisu željeli reći o kome se radi. Neslužbeno se doznaje kako su djeca za vrijeme tragedije bila u stanu. Brigu o njima preuzeo je Centar za socijalnu skrb.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene