Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potukli se

Omiš: Turistkinja prijatelju odgrizla komad uha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje poljskih turista u Medićima kraj Omiša posvađalo se u alkoholiziranom stanju nakon čega su se potukli.

Sinoć oko 22 sata, policiji je dojavljeno kako u jednom apartmanu u Medićima kod Omiša vlada poprilična gužva popraćena jakom vikom i dernjavom.

Pročitajte i ovo Gol muškarac protrčao Omišem Vjerovali ili ne VIDEO Potpuno gol muškarac s kiticom u ruci protrčao dalmatinskim gradom: "Gledaj romantičara!" Spojen most u Omišu - 3 Investicija veća od 23 milijuna eura Politička svita otišla s mosta u Omišu, ostali su radnici: "Most izgleda impresivno"

Utvrđeno je kako se potuklo dvoje poljskih turista, 41-godišnja A.M. i njezin 46-godišnji prijatelj L.G. U apartmanu su se dobrano 'nalili', posvađali, a potom i potukli.

Oboje su lakše ozlijeđeni. Poljakinja ima hematome iznad oka, dok je 46-godišnjaku razderano uho. Navodno mu je, kako neslužbeno doznajemo, prijateljica pokušala odgrist komad uha. U tijeku je kriminalističko istraživanje. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene