Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije se zaustavio'

Okučani: Terenac im oduzeo prednost i pobjegao, suvozačica poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slijetanju osobnog automobila s kolnika na autocesti Bregana-Lipovac danas poslijepodne kod Okučana poginula je suvozačica, izvijestila je u PU brodsko-posavska.

Nesreća se dogodila oko 17 sati na sjevernom kolničkom traku, kada je 'honda' zagrebačkih registracijskih oznaka, iz još neutvrđenih razloga, sletjela s ceste. U automobilu su bile četiri osobe, a smrtno je stradala 68-godišnja suvozačica. Tri preostale osobe iz 'honde' ozlijeđene su i prevezene u bolnicu u Novu Gradišku.

Promet tim dijelom autoceste teče usporeno, pretjecajnim trakom i regulira ga policija dok ne završi očevid kojim će se utvrditi okolnosti nesreće, doznaje se u PU brodsko-posavskoj.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Ilustracija Četvero ljudi u bolnicama Dvije nesreće u kratkom vremenu: Kod Pakraca sletjeli s ceste, u Požegi sudar dva auta

>> Hvar: Sudar osobnog i teretnog vozila, 6 ozlijeđenih

Neslužbeno se doznaje da su lakše ozljede zadobili vozačica 'honde' (1976.) i dječak (2007.), dok je teže ozlijeđen njihov suputnik (1937.).

Prema izjavama očevidaca, u nesreću je uzrokovao 'tamni terenac' koji je navodno prilikom pokušaja pretjecanja prednjim dijelom udario u zadnji dio 'honde' nakon čega je vozačica izgubila nadzor nad vozilom i sletjela s ceste. 'Tamni terenac', kažu očevici, bez zaustavljanja se udaljio u smjeru Zagreba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene