Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje ranjenih, među njima dijete

Ogulin: Nakon sinoćnjeg sudara preminuo i vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sinoćnjeg sudara dva osobna automobila u Oštarijama preminula je i druga osoba.

Policija je sinoć policija da je poginula jedna osoba, a da je ranjeno njih još četiri, a danas se saznaje da su poginule dvije osobe, dvije su teško ranjene, a jedno je dijete zadobilo lakše ozljede. Naime, prema današnjem policijskom priopćenju, osim 29-godišnjeg suvazača iz osobnog automobila karlovačke registracije, koji je preminuo na mjestu događaja, od posljedica teških ozljeda kasnije je u ogulinskoj bolnici preminuo i vozač istog vozila.

U automobilu ogulinske registracije, teške tjelesne ozljede zadobili su vozač i putnica, a dijete staro dvije godine zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Izravni sudar dogodio se jučer oko 19:15 sati jer je 27-godišnjak s područja Slunja upravljao osobnim automobilom marke VW Golf, karlovačkih registracijskih oznaka, neprilagođenom brzinom i izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotni kolnički trak i udario u osobni automobil marke Škoda, ogulinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak s područja Josipdola.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu slijedi izvješće. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene