Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao ispregovarati zamjenu

Offside: Vuljanko se branio šutnjom i ostao u Remetincu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi rezervni vratar Međimurja, Neven Vuljanko, priveden u spektakularnoj akciji Offside zbog namještanja utakmica i prijevara na kladionicama,ostaje u Remetincu.

Iako je njegov odvjetnički tim s USKOK-om jutros pokušao ispregovarati zamjenu istražnog zatvora mjerom opreza, do toga nije došlo. Vuljanko se branio šutnjom i nije htio ništa govoriti. Tako će zajedno s 20 kolega iz akcije Offside novu odluku čekati sljedeći mjesec u Remetincu.

Pročitajte i ovo Uhićenje, ilustracija Hitne dokazne radnje Velika akcija USKOK-a: Uhićenja u više županija, sumnja se u zločinačko udruženje Ilustracija objavio USKOK Detalji bizarnog slučaja iz Pule: Županijski tužitelj tražio prijatelja da mu poništi kaznu za parkiranje

>> 'Offside': HNS će ukinuti suspenzije svima koji dokažu nevinost

'Čekat ćemo da prestanu razlozi zbog kojih je određen istražni zatvor, i mislim da on sam po sebi ne može trajati pretjerano dugo. Dakle u ovoj fazi morat ćemo prihvatiti onu varijantu koju nam nudi USKOK. Odnosno ono prema rješenju koje je donio sudac istrage', rekao je Mate Matić, odvjetnik Nevena Vuljanka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene