Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarac (66) preminuo

Srušio ga na pod, opet udario pa pobjegao: Biciklist s Trnja ostaje u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor četrdesetogodišnjaku koji je osumnjičen da je u ponedjeljak oko 9,35 sati u Nalješkovićevoj ulici, nakon svađe, nanio teške tjelesne ozljede muškarcu (66) koji je uslijed ozljeda preminuo.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je, ne navodeći identitete počinitelja i preminulog, priopćilo da mu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Biciklist ozlijeđen u prometnoj nesreći u Požegi, pružena mu je liječnička pomoć Ilustracija policija traži vozača Teška nesreća u Istri: Autom usmrtio biciklista pa pobjegao

Tužiteljstvo je preciziralo da se osumnjičeni verbalno sukobio sa žrtvom dok je vozio bicikl po nogostupu po kojem se, istovremeno, kretao i 66-godišnjak. Nakon kraće svađe, dodaje ŽDO, osumnjičeni je udario muškarca u glavu nakon čega je on pao i glavom udario u pločnik. Potom ga je još jednom udario nogom i pobjegao.

Muškarac je od udaraca zadobio teške tjelesne ozljede glave i tijela uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja, zaključilo je tužiteljstvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene