Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Vozio ga 100m na poklopcu motora

Odbio platiti gorivo i autom udario zaposlenika benzinske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ulio gorivo u svoj automobil, 54-godišnji državljanin Švicarske, odbio je jučer platiti račun. 21-godišnji djelatnik benzinske postaje u Opuzenu stao je ispred vozila u namjeri da ga spriječi u odlasku, ali je Švicarac pokrenuo vozilo i udario mladića.

Djelatnik INE pao je na poklopac motora, a muškarac koji je odbio platiti račun tako ga je vozio stotinjak metara dok mladić nije pao s vozila. Zaposlenik je zadobio lakše tjelesne ozljede, a stranac je uhićen i doveden u PP Metković na obradu, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska.

Pročitajte i ovo Ekološki incident u Velikoj Gorici - 1 prekršajne prijave Ekološki incident! Gorivo izlijevali u sustav odvodnje, ali uvjeravaju da zagađenja nije bilo: "Osjetili smo miris" Ilustracija PRIOPĆENJE EPPO-A Otkrivena milijunska prijevara s gorivom iz Hrvatske: Zaplijenjena imovina u vrijednosti od 2,4 milijuna eura

Uz optužni prijedlog iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama stranac je doveden u Prekršajni sud Metković gdje je kažnjen novčanom kaznom, nakon čega je provedena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Osumnjičeni će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu biti doveden u ICŽS Dubrovnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene