Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije više osumnjičen

Odbačena prijava protiv tajnika Astora zbog eutanazije pasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbačena je kaznena prijava protiv Dalibora Barića za ubijanje i mučenje životinja protiv Dalibora Barića. Više nije osumnjičen u ovom slučaju, potvrdila je policija.

Kaznena prijava za ubijanje i mučenje životinja protiv Dalibora Barića (37), kojega je Brankica Crosetti (61) u svom iskazu policiji teretila da joj je pomogao ubiti 44 psa u prihvatilištu za pse u Blatu jer joj je nabavio sredstvo za eutanaziju T-61 i osobno joj ga donio, odbačena je, rekli su u policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija apel policije Napadi pasa na ljude u Istri: Nakon incidenta, djevojka pokušala pobjeći policiji, pa progutala paketić droge Ilustracija Policija istražuje slučaj U Sesvetama je netko upucao psa: Vlasnica pohitala po pomoć

Barić je u subotu pušten na slobodu i više nije osumnjičen u ovom slučaju. Policija je u međuvremenu kazneno prijavila Nenada D. (57), vlasnika uzgajivačnice za pse iz Svete Nedelje. On je također osumnjičen za ubijanje i mučenje životinja, za što može dobiti do godinu dana zatvora. Ispostavilo se da je taj poznanik Brankice Crosetti zapravo glavni nabavljač sredstva za eutanaziju.

Vlasnica OTROVALA 43 psa

Zbog čega je Crosetti, koja se trenutačno nalazi u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke, prvotno policiji ispričala da joj je u svemu pomogao tajnik udruge Astor i suprug njezine prijateljice Romane Barić, koja je ujedno i predsjednica udruge, nije poznato.

Podsjetimo, Crosetti je priznala je da je 6. prosinca ubila 44 psa o kojima se, kako je rekla, zbog financijskih razloga više nije mogla brinuti. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene