Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odbačena kaznena prijava protiv Benkovčanina osumnjičena za blud

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nedostatka dokaza Općinsko državno odvjetništvo u Zadru odbacilo je kaznenu prijavu protiv 34-godišnjeg I. E. iz Benkovca, osumnjičena da je počinio kažnjivo djelo bluda nad svojim četverogodišnjim djetetom.

Nakon istrage spis je proslijeđen Državnom odvjetništvu na odlučivanje, a Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je nakon toga odbacilo prijavu.

Pročitajte i ovo Pedofilija - 2 Određen istražni zatvor Učitelju prijavljenom za zlostavljanje djece policija je pratila mobitel: Javnosti je poznat u kulturnim i crkvenim krugovima Sindikat je podignuo kaznenu prijavu protiv Tomislava Bulića, gradonačelnika Benkovca Nepoštovanje sudske presude Sindikat podnio kaznenu prijavu protiv gradonačelnika Benkovca: Sve je zakuhao nezakoniti otkaz

Benkovčanin je 20. prosinca pod sumnjom da je zadovoljavao pohotu pred djetetom kazneno prijavljen i sproveden istražnom sucu koji ga je saslušao i odredio mu 15-dnevni pritvor. I.E. je član benkovačkog HDZ-a.

Kako se doznaje u benkovačkoj gradskoj upravi, I.E. je nastavio obnašati dužnost direktora benkovačkog Gradskoga komunalnog poduzeća, jer mu optužbe nisu dokazane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene