Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Bjelovaru

Od ozljeda zadobivenih u padu umro sudionik biciklističkog relija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ozljeda zadobivenih u padu s bicikla na biciklističkom reliju, održanu u subotu u povodu Dana općine Berek, danas je umro biciklist A.Š. (1950.) iz Ilovskog Klokočevca u općini Hercegovac, priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

U tijeku relija u kojem je sudjelovalo 15 biciklista, u subotu poslije 16 sati, na nizbrdici između mjesta Šimljane i Krivaje s bicikla su na kolnik pali 47-godišnja biciklistica i biciklist A.Š.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Provjereno donosi priču o hororu u petrinjskoj tvornici - 9 Pritisak poslodavaca Smrskana ruka, otkinuti prsti, spaljene ruke: Horor u hrvatskoj tvornici, radnice progovorile o groznim uvjetima

Prevezeni su u bjelovarsku Opću bolnicu, gdje je utvrđeno da su teže ozlijeđeni, odnosno 47-godišnjakinja je slomila dva rebra, a A. Š. je zadobio prijelom lubanje. Oboje su zadržani na liječenju, a A. Š. je jutros umro od posljedica ozljeda.

Po nalogu istražnog suca sutra će biti obavljena obdukcija, a posebno izvješće o tome događaju bit će podneseno državnom odvjetništvu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene