Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispitani napadači

Objavljeni novi detalji premlaćivanja zaštitara u Zagrebu: Cipelarili su ga do smrti, ostaju iza rešetaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu ispitalo je dvojicu hrvatskih državljana u dobi od 22 i 23 godine. Objavljeni su novi, jezivi detalji tragočnog slučaja.

DORH je objavio da je protiv 22-godišnjeg i 23-godišnjeg hrvatskog državljana pokrenuta istraga.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Slika nije dostupna Dali lažne podatke Podignuta optužnica protiv osmero kontrolora leta: Lažiranjem prebivališta oštetili proračun za 1,5 milijuna kuna

Osumnjičeni su da su u subotu u 4:31, u Zagrebu, u automat klubu u Lastovskoj ulici, napali 40-godišnjeg zaštitara i nanijeli mu teške tjelesne ozljede.

23-godišnjak je odgurnuo zaštitara koji je udario leđima u automat za igre. Potom su obojica zajedno nasrnuli na zaštitara udarajući ga nogama i rukama u predjelu glave i tijela.

Uslijed velikog broja udaraca koje su mu 22-godišnjak i 23-godišnjak nanijeli, zaštitar je zadobio višestruke teške tjelesne ozljede glave i tijela zbog čega je, unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći, preminuo u bolnici.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv obojice okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage okrivljenicima je odredio istražni zatvor po obje predložene osnove.

Dvojica napadača na zaštitara u automat-klubu, koji je od ozljeda preminuo u bolnici, uhićena su u subotu, a policiji se u nedjelju predao i treći napadač.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene