Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crno jutro na cesti

Detalji teške nesreće u Rugvici: Vozač oduzeo prednost, poginula dvojica 18-godišnjaka

Prometna nesreća u Rugvici - 2
Prometna nesreća u Rugvici - 2 Foto: Ranko Suvar/Cropix
Policija je nakon obavljenog očevida objavila detalje teške prometne nesreće u Rugvici u kojoj su živote izgubila dvojica 18-godišnjaka, a mlada žena teško je ozlijeđena.

Prometna nesreća dogodila se u četvrtak oko oko 11.20 sati kada je 49-godišnjak upravljao teretnim automobilom marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Dugoselske ceste između Rugvice i Črnec rugvički u smjeru istoka. Kod kućnog broja 21 počeo je skretati prema prilaznom kolniku te nije propustio motocikl koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mole za pomoć Zagrebačka policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila u centru grada

Uslijed oduzimanja prednosti prolaska, na prednju desnu stranu njegovog vozila, naletio je motocikl zagrebačkih registarskih oznaka na kojem su se nalazila dvojica 18-godišnjaka, brzinom većom od dopuštene van naseljenog mjesta.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradala dvojica 18-godišnjaka, a tijela su prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 29-godišnja putnica iz teretnog automobila kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opreza nikad dosta Sezona blagdana raj za provalnike, policija savjetuje: Obratite pozornost na desetak ključnih stvari

Pročitajte i ovo Pravoslavna crkva sv. Trojice u Bjelovaru - 3 Nije prvi put FOTO Ustaškim simbolima išarali pravoslavnu crkvu, uključila se i policija

Na mjesto događaja izašla je zamjenica Općinskog državnog odvjetništva koja je rukovodila očevidom prometne nesreće uz asistenciju policijskih službenika I. postaje prometne policije Zagreb.

Zbog izazivanja prometne nesreće i počinjenog kaznenog djela iz članka 227. stavka 1. i 2., 4. Kaznenog zakona, vozač teretnog automobila je uhićen, priveden na kriminalističko istraživanje te će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene