Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac se posvađao sa sinovima

Aktivirao bombu, nastradao mu stariji sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon svađe sa sinovima 57-godišnji je Siščanin aktivirao ručnu bombu pri čemu je lakše ozlijeđen njegov 27-godišnji sin. Otac je nakon obiteljske drame prevezen u neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači, priopćila je policijska uprava Sisačko-moslavačka.

Danas oko 16, 45 u Sisku u Velebitskoj ulici 19. došlo je do obiteljskog nasilja između 57-godišnjeg oca i njegovih 27-godišnjeg i 19-godišnjeg sina. Siščanin je kod sebe imao ručnu bombu koju je pokušao aktivirati, ali su ga u tome spriječili sinovi koji su mu je uzeli iz ruke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme kupanja Strašna tragedija: Otac pokušao spasiti sina od utapanja pa zajedno izgubili život Slika nije dostupna Odlučio biti iskren Kakav šok: Unajmio eskort damu, stigla mu sinova djevojka

Nakon što je otac iz bombe izvukao osigurač, 27-godišnjak je bombu bacio na njivu iza kuće, a ona se aktivirala i ozlijedila mladića. Vozilom hitne medicinske pomoći, stariji sin prevezen je u Opću bolnicu 'Dr. Ivo Pedišić' u Sisku, dok je otac smješten u neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači. O ovom događaju bit će izvješteno nadležno državno odvjetništvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene