Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju tri školarca

FOTO Obitelji bivšeg specijalca izgorjela cijela kuća, treba im pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošli je tjedan obitelji s troje djece iz Vinkovaca, izgorjela kuća.

Obitelj bivšeg specijalca Đure Horvata, nakon što im je u noći s četvrtka na petak izgorjela kuća, živi razdvojeno. On je kod svojih roditelja, a supruga s djecom kod svojih. Međutim, svaki dan zajedno raščišćavaju svoje ognjište, ispričao je za Dnevnik.hr Ante Jurić koji im pomaže.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Oduzeto oružje, streljivo i sastavni dijelovi oružja te preparati za potenciju Naoružan do zuba Pretresli mu kuću i pronašli oružje, streljivo, induktor za rasprskavajuću minu... Policiju zatekla i jedna potpuno drugačija stvar

'Ostao je bez svega, ali Bogu hvala on i obitelj su živi i zdravi. Đuro ima suprugu i tri sina, prvi osnovne, šesti osnovne i prvi srednje škole. Molim sve ljude dobre volje da pomognu', napisao je Jurić u dopisu koji je poslao medijima.

Dobro bi im došla odjeća, hrana, deke... sve što im može pomoći da što lakše prebrode ove teške životne trenutke. Može se pomoći i u stvarima koje su potrebne za namještanje kuće (bijela tehnika,namještaj....)

Adresa: Anamarija Horvat, Vinkovačka 6, Jarmina.

Obitelji Horvat možete pomoći i uplatom na broj računa njegove supruge: 3203912719 Hypo banka, Anamarija Horvat, Vinkovačka 6, Jarmina. IBAN: HR84 2500 0093 2039 1271 9

FOTO Požar koji nisu uspjeli zaustaviti niti brzi vatrogasci

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene