Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ikakva povoda

Nožem napao prolaznika: Policija tinejdžera tereti za pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojicu mladića, koji su u bez povoda napali dvojicu mladića, zagrebačka policija tereti za nasilničko ponašanje a jednog od njih i za pokušaj ubojstva.

Trojka, u dobi od 18, 19 i 20 godina u srijedu je oko 22,10 sati u parku kod Miramarske ceste bez povoda je verbalno napala 20-godišnjaka i zaprijetila mu ozlijeđivanjem, a zatim ga je 19-godišnjak ozlijedio nožem.

Kad im je mladić pokušao pobijeći nasilnici su ga fizički napali, a nakon što im je ipak pobjegao napali su i 21-godišnjaka koji im se našao u blizini. Napadnutom 20-godišnjaku pomoć je pružena u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Policija je protiv nasilnika podnijela posebno izvješće Državnom odvjetništvu nakon čega ih je odvela u pritvorsku jedinicu. (Hina)

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Hitna pomoć, ilustracija Policija dovršila istragu Krvavi obračun u centru Zagreba: Mladiću prišao sleđa i izbo ga nožem, sada je uhvaćen

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene