Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvoproliće u Šibeniku

Nožem izbo kolegu pa se pokušao objesiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred trgovine 'Studenac' u Šibeniku jučer navečer su se sukobila dvojica bivših kolega iz tvornice TLM.

Krvavi obračun je počeo neposredno nakon što je S. K. ispred trgovine susreo kolegu D.P. i nakon što su istog trena započeli verbalni sukob. D. P. je u jednom trenu ušao u trgovinu i od prodavačice koja nije znala što se događa zatražio nož sa pulta za suhomesnate proizvode, kazavši da joj treba 'za nešto stegnuti na automobilu', piše Jutarnji list. Prodavačica ga je poznavala pa mu je dala nož. D.P. je potom izašao van i nožem izbo drugog muškarca u leđa i lice. Teško ozlijeđen i obliven krvlju, S.K. je pao na pod.

Pročitajte i ovo Željko Jurić TRAGEDIJA KOD ŠIBENIKA Šibenik zavijen u crno nakon krvavih ubojstava: ''Uzimanje pravde u svoje ruke, pogotovo oružjem, tu nema opravdanja ni za koga'' Krešimir, Vodice NE OSJEĆAJU SE SIGURNO Građani u šoku nakon strašnog zločina: ''Naše malo misto je dosad bilo sigurno, a sada ti puca netko iza leđa. Strah je uša u kosti..."

Nekadašnji se branitelj vratio u trgovinu i počeo galamiti, a preplašena se prodavačica zaključala u susjednu prostoriju. Napadač je zatim skinuo majicu i pokušao se objesiti, što mu nije uspjelo pa je uzeo nož i počeo se probadati.

Daljnje ionako nezapamćeno krvoproliće na javnom mjestu, spriječili su svojim dolaskom policajci, te pomogli također pristiglom osoblju Hitne pomoći da teško ozlijeđene pripreme za transport. Nakon obavljenog očevida, na mjesto obračuna koje je umjesto na trgovački objekt, više nalikovao na klaonicu, pristigli su šibenski vatrogasci koji su jakim mlazevima vode oprali krvavi prostor ispred prodavaonice, pa čak i njenu unutrašnjost.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene