Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posvađali su se

Zločin u Novskoj: Policajac koji je ubio suprugu policajku bio je alkoholiziran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (44) koji je u četvrtak navečer u Novskoj iz vatrenog oružja usmrtio svoju 42-godišnju suprugu, također policijsku službenicu, bio je u alkoholiziranom stanju.

U četvrtak oko 20:30 sati u Ulici Matije Gupca u Novskoj 44-godišnji policijski službenik Policijske uprave sisačko-moslavačke u obiteljskoj je kući tijekom svađe i naguravanja iz službenog vatrenog oružja ispalio hitac u svoju 42-godišnju suprugu, također policijsku službenicu PU sisačko-moslavačke, te ju usmrtio, priopćila je PU sisačko-moslavačka. 

Alkotestiranjem je 44-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola od 1,11 promila te je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog ubojstva tijekom dana će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. Očevid na mjestu događaja vodio je zamjenik županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Sisku.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene