Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže 22-godišnjaka

Novosadska policija traga za hrvatskim državljaninom odgovornim za smrt djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novosadska policija traga za Goranom Šarcem (22), hrvatskim državljaninom, zbog sumnje da je 1. prosinca autom pregazio Novosađanku Mariju Milešić (28), a zatim pobjegao ostavivši smrtno ozlijeđenu djevojku na cesti, objavili su vojvođanski mediji.

Radio-televizija Vojvodine (RTV) prenosi kako Šarca traži i hrvatska policija zbog razbojništva, da je naoružan, sklon pružanju otpora i izrazito opasan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima" Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

Po podacima MUP-a Hrvatske, Šarac je rođen u Drnišu i ima hrvatsko državljanstvo.

Kaznena prijava novosadske policije ga tereti za teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa i nepružanje pomoći ozlijeđenom u prometnoj nezgodi.

Policija traga i za njegovim vozilom marke "Jeep Cherokee", crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN.

Sumnja se da je Šarac 1. prosinca oko 18 sati na Somborskom bulevaru u Novome Sadu, na obilježenom pješačkom prijelazu, udario Mariju Milešić, a zatim pobjegao.

Policija za informacije daje nagradu od 100 tisuća kuna!

Policija je pozvala građane koji imaju bilo kakve informacije o Šarcu da im se jave.

Slična tragedija, koja je šokirala Srbiju, dogodila se u Beogradu u srpnju kada je na mladića naletio vozač "Countrymana" i pobjegao.

Poslije mjesec i pol dana opsežne policijske potrage utvrđen je identitet vozača koji nedugo poslije toga uhićen u Kini gdje se skrivao. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene