Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

U subotu navečer

Treće propucavanje u Zagrebu: Ozlijeđeni 33-godišnjak nije ni shvatio da je žrtva, tek kod kuće vidio krvarenje

Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 3
Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 3 Foto: Pixell
Još je jedna osoba u subotu u Zagrebu propucana u nogu, što je već treći slučaj propucavanja u nekoliko dana na području metropole.

U subotu oko 23.30 sati na Peščenici, 33-godišnjak je tijekom šetnje u Ulici Grada Chicaga propucan u nogu, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Isprva nije ni shvatio što mu se dogodilo iako je osjetio bol. Tek kad je stigao kući i vidio da krvari nazvao je hitnu pomoć. Prevezen je do Kliničke bolnice Merkur gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na oporavku.

S obzirom na to da se radi o prostrijelnoj rani, alarmirana je i policija. Ozlijeđeni 33-godišnjak ispričao im je da je bio u šetnji, a nakon što se vratio kući oko ponoći primijetio je da krvari.

Pretpostavlja se da je riječ o zalutalom metku, a iz zagrebačke policije su nam rekli da slučaj vode kao dovođenje u opasnost života i imovine te tragaju za počiniteljem.

Ovo je u Zagrebu već treće propucavanje u nogu od četvrtka. U Maksimirskoj 107 u četvrtak navečer propucan je 47-godišnji muškarac. Svjedoci su ispričali kako su čuli pucnjeve i vidjeli dvojicu maskiranih kako se trčeći udaljavaju od ozlijeđenog muškarca. U subotu je došlo do druge pucnjave kada je u 13.10 sati u Rapskoj ulici iz vatrenog oružja propucan 45-godišnjak.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene