Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok prebrza vožnja

Novigrad: Motociklist poginuo na kružnom toku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da vožnja kružnim tokom može biti opasna čak i kad u njemu nema drugih vozila pokazao je slučaj 46-godišnjeg motociklista koji je u subotu oko 3,30 sati u Novigradu poginuo zbog prebrze vožnje.

Kako javlja PU istarska, 46-godišnjak iz Novigrada na mjestu je preminuo kada je svojim motociklom marke BMW pulskih registracija, vozeći Ulicom Josipa Broza Tita, kod križanja s kružnim tokom zbog neprilagođene brzine udario u otok za razdvajanje prometnih tokova te zajedno s motociklom pao na kolnik.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Ilici Sudar s automobilom FOTO Užasna prometna nesreća u Zagrebu, poginuo motociklist

Očevid prometne nesreće obavio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika Pazin u suradnji s policijskim službenicima PP Umag. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene