Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba ozlijeđena

Novi Zagreb: U prometnoj nesreći dvoje poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila rano jutros oko 2 sata u Novom Zagrebu, poginule su dvije osobe u audiju zagrebačkih registracije, izvijestila je policija po završetku očevida.

Nesreća se dogodila na Sisačkoj cesti, na nadvožnjaku u blizini Mrkšine ulice, gdje su se sudarili osobni automobili audi A3 zagrebačkih registracija i audi A8 slavonskobrodskih registracija.

Policija navodi kako se audi A3 kojeg je vozio 29-godišnjak, kretao nadvožnjakom Sisačke ceste, a u zavoju je zbog neprilagođene brzine prešao na dio kolnika za vozila iz suprotnog smjera. Pri tom se sudario s audijem A8, kojeg je vozio 38-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

>> FOTO Prevrnuo se šleper na autocesti, promet blokiran

 

U prometnoj nesreći poginule su dvije osobe iz audija A3 zagrebačkih registracija, dok je putnica iz slavonskobrodskog vozila lakše ozlijeđena i liječnička pomoć joj je pružena u KB Dubrava.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene