Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo bračni par, od njih se opraštaju i motoristi: "Neka su vam lake nebeske ceste..."

Policija je dovršila očevid nakon prometne nesreće u Končanici kod Daruvara, u kojoj je poginuo bračni par.

U subotu 18. rujna oko 19:20, 49-godišnjak je upravljao motociklom virovitičkih registracija kroz Končanicu iz smjera Donjeg Daruvara u smjeru Velikih Zdenaca.

Kod kućnog broja 68 na cestu je iskočila srna koju je motociklom udario 49-godišnjak, nakon čega je prešao na lijevi kolnik i sudario se s automobilom daruvarskih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 72-godišnjak, izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske u nedjelju.

Automobil je sletio u jarak te je prednjim dijelom udario u betonski stup elektrovoda. Nakon udara, 49-godišnjak je pao s motocikla na poklopac motora osobnog automobila, dok je 42-godišnja putnica na motociklu od siline udarca pala preko osobnog automobila na kolnik.



Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuli su 49-godišnji motociklist i njegova 42-godišnja supruga, a srna je odbačena u jarak gdje je uginula.

72-godišnji vozač osobnog automobila je alkotestiran te je utvrđena koncentracija alkohola od 0,24 g/kg, a zbog zadobivenih ozljeda on i njegova 66-godišnja putnica su prevezeni vozilom hitne medicinske pomoći u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je utvrđeno da su zadobili lakše tjelesne ozljede te su zadržani na daljnjem liječenju.

Od bračnog para su se na Facebooku oprostili iz motokluba MM Kumovi Virovitica. ''Zauvijek ćete ostati u našim srcima'', napisali su uz fotografije poginulog bračnog para. 

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NESRETAN SLUČAJ Palio pokošenu travu pa pao i poginuo: Već treći slučaj ove godine, vatrogasci poslali upozorenje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća u Zagrebu Poginuo motociklist: Vozačici zbog izazivanja prometne nesreće oduzeta vozačka dozvola

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika bjelovarske policijske uprave te je naložila obdukciju tijela poginulih osoba. Dionica državne ceste D-5 bila je zatvorena za sav promet u vremenu od 19:45 do 00:30, a promet se odvijao zaobilaznim pravcima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene