Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo pronađeno u stanu

Nove informacije? Policija slučaj iz Rijeke ne vodi kao ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Policijske uprave primorsko-goranske poručili su kako slučaj ne vode kao ubojstvo.

U riječkom stanu policija je jučer pronašla tijelo žene u ranim tridesetim godinama. Na danšnjoj policijskoj konferenciji za medije istaknuto je kako policija nije utvrdila da je riječ o ubojstvu.

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama

Smrt mlade žene nastupila je nasilno, to je nedvojbeno, no, na tijelu žene nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na ubojstvo. I dalje traje istraga i vještaćenja pa bi tek dodatne analize forenzičara trebale dati odgovore na brojna otvorena pitanja koja muče istražitelje ali i širu javnost.

Policajci i danas tragaju za osobama, dakle, više njih za koje smatraju da imaju informacije o tomu kako je i zašto preminula mlada Riječanka. Na ulazu na autocestu prema Zagrebu i danas policajci kontroliraju sve sumnjive osobe i vozila kako bi pronašli osobe koje bi im bile od koristi u rasvjetljavanju ovog slučaja.

Podsjetimo, nakon što je u Rijeci pronađeno tijelo žene, na području Duge Rese otpočela je opsežna policijska akcija: brojni policajci s dugim cijevima zaustavljali su promet i pretraživali automobile.

Nadzor "dugim cijevima" prekinut je oko 17 sati te je nastavljena intenzivna potraga, potvrđeno je večeras iz Operativno-komunikacijskog centra karlovačke PU.

Policija je blokirala cestu te provjeravala vozila i na naplatnoj postaji Lučko.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene