Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačke

Novac i nakit opljačkani iz dviju zagrebačkih poslovnica za otkup plemenitih metala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije poslovnice za otkup plemenitih metala, koje su sve češće na meti razbojnika, opljačkane su jučer u Zagrebu, a plijen u obje pljačke policija procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Prva je, oko podneva opljačkana poslovnica u Ilici na Črnomercu. Nepoznati razbojnik tamo je oštrim predmetom zaprijetio zaposlenici i pobjegao s novcem i nakitom vrijednim nekoliko tisuća kuna.

Novac i nakit, ali znatno veće vrijednosti, ukradeni su i iz otkupne stanice u Ivanićgradskoj ulici, gdje je poslijepodne iza 16:30 sati nepoznati razbojnik upao naoružan pištoljem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Slika nije dostupna ISTRAGA U TIJEKU Tijekom prosvjeda opljačkana zlatarnica u Ilici: Jedna osoba je uhićena

>> Opljačkana zlatarna u Zaprešiću

Poslovnice za otkup plemenitih metala u posljednje su se vrijeme proširile gotovo svim hrvatskim gradovima, nakon čega ih se sve više našlo i na meti kriminalaca. Prema pisanju medija nekim tvrtkama koje se bave ovom djelatnošću prihod je prošle godine znao narasti i više od 200 posto, a zarađuju izvozeći zlato u zemlje gdje mu je cijena osjetno viša nego u Hrvatskoj. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene