Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova žrtva: Državljanka BiH pronađena mrtva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ronioci Policijske uprave zadarske izvukli su danas poslijepodne u moru između Vira i Privlake tijelo sinoć nestale 25-godišnje državljanke BiH. Za talijanskim se državljanima još traga.

U Zadru, gdje je prevežena, njezin suprug potvrdio je da je riječ o nestaloj ženi.

Pročitajte i ovo Grmljavina, ilustracija - 3 Dobro je znati Kako se zaštititi u slučaju grmljavinskog nevremena? Ovo su ključni koraci Nevrijeme u Poljskoj strašna oluja u Poljskoj VIDEO Ne, ovo nije pjena koja je preplavila ulice: Ogromna tuča sručila se na grad

Mirela Beganović (25) iz Cazina jučer poslijepodne iz uvale Prezida na otoku Viru s dvoje djece uputila se gumenim čamcem na more, gdje ih je zateklo nevrijeme. Njezin suprug (27) koji je bio na obali, skuterom im je pošao u pomoć. 

Preuzeo je djecu i odvezao ih na obalu, a kada se vratio po suprugu, više nije bilo ni nje ni gumenog čamca.

U PU zadarskoj navode da još tragaju za dvoje talijanskih državljana koji su u ponedjeljak navečer oko 19,30 sati nestali u moru kod otoka Paga.

- Večeras oko 20 sati obustavljena je potraga s obzirom da je pojačao vjetar, a i helikopter Hrvatske vojske je zbog uvjeta koji su vladali na moru obustavio potragu koja će se nastaviti ujutro poslije osam sati, rekao nam je Vinko Grgić, voditelj OKC-a PU zadarske. 

Podsjetimo, oni su iz Šimuna na Pagu gumenim čamcem krenuli prema otočiću Maunu gdje ih je uhvatilo nevrijeme.

Zasad nema informacija o njihovoj sudbini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene