Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Otrovala 81-godišnjeg starca pa izvodila 'show' pred novinarima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez imalo kajanja, čak sa dozom ironije, 47-godišnja žena stigla je u pratnji policije pred Županijski sud u Rijeci. Za medije je imala poseban igrokaz. I sve to nakon što je priznala da je otrovala 81-godišnjeg starca.

Policijska uprava Primorsko-goranska, naime, priopćila je danas da je uhićena 47-godišnja Riječanka pod sumnjom da je usmrtila svog 81-godišnjeg susjeda podmetnuvši mu u hranu veću količinu izmrvljenih tableta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije"

Ona se sumnjiči da je jučer oko 11 sati podmetnula izmrvljene tablete u hranu susjeda u njegovu stanu u Vodovodnoj ulici u Rijeci. Nakon toga, izvijestila je policija, u nekoliko navrata je dolazila u njegov stan provjeriti u kakvu je stanju. 

Oko 23 sata utvrdila je da ne daje znakove života te je osobno oko 1.30 sati sinoć došla u prostorije 1. policijske postaje u Rijeci prijavivši da je počinila ubojstvo. Policajci su odmah došli do stana u Vodovodnoj utvrdivši da je u njemu mrtav 81-godišnjak.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je ova 47-godišnjakinja od lipnja 2007. obavljala kućanske poslove u stanu susjeda. 21. kolovoza ove godine među njima je izbio verbalni sukob.

U zgradi u kojoj je ubila prvog susjeda potpuni muk. Većina stanara za ubojstvo je saznala od nas.

Kako doznajemo od susjeda, 47-godišnja Behara Pijanović prethodnih sedam godina njegovala je 81godišnjeg susjeda.  Predstavnik stanara tvrdi da nikad nije čuo za probleme.

Doktor sudske medicine Valter Stemberga pregledom je utvrdio da na tijelu nema tragova nasilja. Obdukcijom na riječkom Zavodu za sudsku medicinu utvrđen je edem pluća i mozga koji može ukazivati na trovanje. Vrijeme i točan uzrok trovanja utvrdit će se nakon toksikološkog vještačenja.

Policija nastavlja s utvrđenjem svih elemenata ovog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene