Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozlilo mu poslije izrona

Nijemac umro u bolnici nakon ronjenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ronio je s kolegama iz Ronilačkog kluba Trogir, a prema riječima vlasnika tog kluba i instruktora, Joze M., Nijemcu je pozlilo nakon izrona.

Njemački državljanin, 60-godišnji preminuo je kasno u subotu u Kliničko bolničkom centru Split nakon ronjenja u uvali Mavarštica, u Okrugu Gornjem na Čiovu. Ronio je s kolegama iz Ronilačkog kluba Trogir. Prema riječima vlasnika tog kluba i instruktora, Joze M., Nijemcu je pozlilo nakon izrona jer se vjerojatno nagutao mora. Na Hitnu pomoć u Trogiru doveden je oko 22.45 sati gdje mu je odmah pružena pomoć, a potom su ga odveli u splitsku bolnicu.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Ilustracija Troje prevezeno u KBC Drama na cesti: Autobus naglo zakočio, putnici popadali, a bilo je i krvi

Po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Splitu, tijelo je prevezeno na Odjel patologije KBC-a gdje će se sutra obaviti obdukcija. Njome će se utvrditi točan uzrok smrti. Službenici PU Splitsko-dalmatinske provode kriminalističko istraživanja s ciljem utvrđivanja što se točno dogodilo. (Agencija Vlm)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene