Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom veljače 2012

Nezakonitim transakcijama oštetio klijente banke za 380.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija sumnjiči 48-godišnjeg službenika banke, sa sjedištem u Zagrebu, da je u nekoliko nezakonitih financijskih transakcija prošle godine oštetio klijente te banke te nezakonito prisvojio 380.000 kuna, navodi se u današnjem izvješću Policijske uprave varaždinske.

Završetkom kriminalističke istrage varaždinska policija sumnjiči 48-godišnjaka muškarca da je, tijekom veljače prošle godine, krivotvorio potpis klijenta banke te zatvaranjem oročenog deviznog depozita prisvojio 13.000 eura bez znanja vlasnika. Sumnjiči ga se da je isto napravio i u travnju kada je također krivotvorenjem potpisa zatvorio oročeni depozit istog klijenta te na taj način prisvojio 14.000 eura. U svibnju je s računa istog klijenta krivotvorenjem potpisa na svoj račun prebacio 3700 eura.

Također ga se sumnjiči da je u travnja prošle godine zatvorio devizni depozit klijentice banke u iznosu od 101.000 eura te za nju otvorio novo devizno oročenje u iznosu od 81.000 eura zadržavši za sebe 20.000 eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi poslovni model Prelazak u ruke srpskog "kralja šećera": Sberbank napušta Hrvatsku, evo što to znači za klijente Slika nije dostupna kreativna referentica Godinama potkradala siromašnu općinu, USKOK pokreće istragu: Nevjerojatno smjelim manevrima skinula s računa gotovo milijun kuna

>> Službenica banke krala novac s računa građana

U varaždinskoj policiji potvrdili su da je riječ o službeniku ispostave banke u Varaždinu koja ima sjedište u Zagrebu. Muškarac nije pritvoren, a tereti ga se za kazneno djelo zloporabe položaja i ovlasti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene