Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susjed pozvao policiju

Grm pored kuće skrivao strašnu priču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jonathan Grier ispričao je za lokalne novine kako je danima osjećao čudan smrad koji je dopirao iz tog smjera, no bio ga je, kako kaže, previše strah da pogleda o čemu se radi.

Kraj svoje kuće u Long Islandu u New Yorku, Jonathan Grier doživio je nešto što će ga, kako kaže, obilježiti za cijeli život. U njegovom se dvorištu nalazila odrubljena glava ženske osobe, piše AOL.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova" Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

Ovaj 51-godišnjak ispričao je za lokalne novine kako je danima osjećao čudan smrad koji je dopirao iz tog smjera, no bio ga je, kako kaže, previše strah da pogleda o čemu se radi. Na kraju je policiju pozvao susjed.

Zagreb: Pljačkaš udario zaposlenicu trgovine po glavi i ukrao novac

Nekoliko udova pronađeni su još tijekom prošlog tjedna nekoliko kilometara dalje. Prema neslužbenim informacijama navodno se radi o 27-godišnjakinji iz Brooklina koja je nestala početkom mjeseca.

Chinelle Latoya Browne, majka četvero djece, nestala je 5. srpnja. Iako medicinski nalazi to nisu potvrdili, tetovaža pronađena na dijelu tijela odgovara onoj kakvu je nosila Browne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene