Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestalu djevojku zadavio i zakopao grobar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo Anite Kulaš, 16-godišnje djevojke iz Lukarišća pokraj Dugog Sela koja je nestala 3. listopada prošle godine, policija je pronašla u petak ujutro ispod već postojeće rake na groblju Cerje pokraj Sesvetskog Kraljevca.

Neslužbeno doznajemo da ju je zadavio S. Š. (24), dečko njezine najbolje prijateljice I. B., koji kao grobar radi na groblju Cerje. Anita se navodno protivila njihovoj vezi te ju je S. Š. nakon žestoke svađe zadavio. 

Pročitajte i ovo Groblje - 1 Problemi s ugovorom U našem turističkom biseru skupo je i umrijeti: "Sinu sam napisala da me kremira u Zagrebu" Slika nije dostupna 'Moj sin nije ubio Anitu Kulaš'

Tijekom policijske istrage S. Š. se slomio i priznao ubojstvo te istražiteljima pokazao gdje je Anitu zakopao. Najstravičnije je to što S. Š. živi u Lukarskoj ulici, samo tri kuće dalje od obiteljske kuće pokojne Anite. U istoj ulici živi i Anitina najbolja prijateljica. To znači da su roditelji pokojne 17-godišnjakinje Josip i Višnja Kulaš, čak pet mjeseci otkako je Anita nestala, svakodnevno susretali ubojicu svoje kćeri ne sluteći kakav strašan zločin krije.

Šesnaestogodišnja Anita Kulaš iz Lukarišća pokraj Dugog Sela nestala je, kako kažu njezini roditelji Josip i Višnja, kada se kući vraćala s prakse u frizerskom salonu "Nicole" u Sesvetama. 

U Sesvetama je radila zajedno s dvije prijateljice Ivanom i Mirelom koje pohađaju istu školu. Uvečer, sjećaju se prijateljice, radile su do 21 sat i nakon čišćenja salona krenule su u Dugo Selo.

Tamo su svratile na piće te su zadnjim autobusom prema Božjakovini krenule kući. Autobus je oko 23.20 stigao u Božjakovinu kod benzinske crpke gdje je Anita, kao i obično, izašla, i od tada je više nitko nije vidio. 

Roditelji tvrde da nisu posebice obraćali pozornost na njezin kasniji dolazak jer se često znala vraćati upravo u to vrijeme, a i prije znala izbivati iz kuće po nekoliko dana.

Ipak, uvijek se redovito javljala kod koga je, a javila se, kaže otac Josip, i ovaj put. On je, naime, drugog dana oko 10 sati dobio poruku, koja je glasila "Nemojte se brinuti! Ja sam u ZG kod frendice". Međutim, kada ju je pokušao nazvati, nije se javljala. 

Roditelji su njezin nestanak prijavili tek nakon tri dana, odnosno 6. listopada, misleći da je Anita kod neke od prijateljica. Tog dana je I. B., njezina najbolja prijateljica i kuma, s Anitina mobitela primila uznemirujuću SMS poruku. U njoj je stajalo da Anita odlazi iz Hrvatske i da joj dečko ne dopušta da se ikome javi. Obavijestila je Anitine roditelje te su oni nestanak prijavili policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene