Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija intenzivno traga

Nestala nakon svađe i tučnjave sa suprugom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija od nedjelje traga za nestalom 31-godišnjeom ženom, koja je noć prije nestanka sudjelovala u svađi i tučnjavi sa svojim suprugom.

'Zagrebačka policija 29. 11. dobila je iz Zaprešića dojavu da na obali Save, uz skelu, smeta osobni automobil. Pregledom registracije, došli smo do kuće vlasnika automobila i utvrdili da se noć prije posvađao, a nakon toga i potukao s 13 godina mlađom suprugom', rekla je Aleksandra Ljuba za Dnevnik.hr. Dodala je kako policija intenzivno od nedjelje traga za ženom, a 44-godišnji muškarac osumnjičen je za obiteljsko nasilje i izveden pred Prekršajni sud. Ni muškarac ni žena otprije nisu poznati policiji.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Čeka se nalaz obdukcije Napadač na ženu u Makarskoj dobro poznat policiji: Pogledajte što je napravio nevjenčanoj supruzi Alice Wood tragična smrt Pregazila zaručnika nakon svađe pa lagala da je riječ o nesreći: "Osoba kojoj je najviše vjerovao je osoba koja mu je oduzela život"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene