Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Bjelovara

Sudar hladnjače i automobila, teško ozlijeđeno 9-godišnje dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći kod Bjelovara u kojoj su sudjelovali kamion hladnjača i osobni automobil teško je ozlijeđeno devetogodišnje dijete.

U srijedu oko 19,40 sati, u Čurlovcu, kod Bjelovara, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je 36-godišnji vozač upravljao kamionom s priključnim vozilom - hladnjačom, našičkih registarskih oznaka, u pravcu Bjelovara gdje je izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine osobinama i kolnika klizavog uslijed kiše, izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je priključno vozilo – hladnjača, proklizala na suprotnu stranu kolnika i zadnjim lijevim krajem udarila u prednji kraj osobnog automobila slatinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnjak koji se kretao iz suprotnog smjera, navode u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj.

Pročitajte i ovo Policija Prometni kaos Vozio pijan pa napravio kaos: Auto završio u obiteljskoj kući, među sedmero ozlijeđenih su i djeca Dijete na električnom romobilu, ilustracija Upozorenje policije Nesreća na sjeveru zemlje: Autom naletio na dijete na električnom automobilu, prevezeno u bolnicu

Od udarca, automobil je odbačen u desnu stranu i sletio izvan kolnika u voćnjak, gdje se zaustavio prevrnut na krov. Radi zadobivenih ozljeda vozač i četiri putnika iz osobnog automobila su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar zbog pružanja pomoći, gdje su im svima kvalificirane lake tjelesne ozljede, osim 9-godišnjeg djeteta, kojem su kvalificirane teške tjelesne ozljede, te je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti Zagreb na daljnje liječenje.

Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a protiv vozača kamiona slijedi kaznena prijava. Za vrijeme očevida promet je tekao naizmjenično jednim prometnim trakom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene