Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen leš

Nema identiteta ni uzroka smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suprug Viere Malovikovene, nestale slovačke turistice za kojega su mnogi sumnjali, djelomice je otklonio sumnju sa sebe.

Suprug Viere Malovikove prošao je poligrafsko ispitivanje i zasada ga ništa ne dovodi u sumnju da je počinio ubojstvo supruge. Iako je vode kao nestalu, policija je u isto vrijeme tražila i ubojicu. Pojavile su se brojne verzije cijelog događaja, no nijedna nije isključivala Lubomira Malovikva kao prvog osumnjičenog za brutalno ubojstvo. Nagađalo se samo o načinu na koji je smaknuta slovačka državljanka. Svoje su sumnje potkrijepili raznim indicijama. Netko je nešto čuo na ulici, netko od supruge.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe

>> Obitelj nestale Slovakinje dolazi na DNK analizu

Kćerka i suprug slovačke državljanke neumorno surađuju s istražiteljima. Tako su im otkrili bizarne detalje kako Vjera Malovikova ima ugrađene silikonske implantate no zbog stanja tijela ni to nije pomoglo u identifikaciji. Riješenje misterija o lešu s otočića Veliki Vinik nazire se tek nakon DNK analize.

Novi detalji u istrazi nestanka i mogućeg ubojstva slovačke turistice Vjere Malovikove. Njezin suprug, na kojega su mnogi sumnjali, djelomice je otklonio sumnju sa sebe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene