Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nastavlja se potraga za nestalim roniocem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko osam sati nastavljena je potraga za 53-godišnjim mađarskim turistom iz Budimpešte koji je jučer otišao na organizirano ronjenje kod rta Ploče između Rogoznice i Ražnja, ali nije izronio.

U potragu za nestalim Mađarom uključeni su ronioci interventne postrojbe šibenske policije i helikopter.

Pročitajte i ovo Nikola Gračak Jeste li ga vidjeli? Oglasila se sestra nestalog Nikole: "Molim vas kao Boga!" Nestala žena Traje potraga Jeste li je vidjeli? U Zagrebu je prije nekoliko dana nestala mlada Peruanka

Mađarski turist iz Budimpešte, kako je izvijestila šibenska policija, s još tri svoja sugrađanina ima prijavljen boravak u uvali Stivančica kod Rogoznice, a jučer oko 12,15 sati svi su otišli na ronjenje u organizaciji ronilačkog kluba Veliko plavetnilo iz Kaštel Gomilice, čiji su članovi četvorica mađarskih turista.

I dok 21-godišnji instruktor ronjenja i 19-godišnji mladić nisu imali nikakvih problema, trećem mladiću u dobi od 21 godinu nakon izrona je oko 14,45 sati pozlilo te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Šibenik, a potom u Split, u barokomoru gdje je zadržan jer je utvrđeno da je zadobio blaži oblik dekompresijske bolesti.

Potraga za nestalim 53-godišnjakom u moru oko rta Ploče jučer je zbog nevremena na rogozničkom području bila otežana, a nakon što do 18,30 sati ronioci šibenske policije nisu uspjeli pronaći unesrećenog ronioca, potraga je nastavljena danas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene