Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaznena prijava

Nasilnici vrijeđali predsjednika uprave hotela i radili štetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačko-neretvanska policija podnijet će kaznene prijave protiv petorice muškaraca, za koje je kriminalističkom istragom utvrdila da vrijeđali predsjednika uprave hotela na otoku Koločepu, francuskog državljanina, te počinili štetu u hotelu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su petorica muškaraca u dobi od 21 do 37 godina počinilo kazneno djelo nasilničkog ponašanja, priopćeno je iz dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Sumnjiči ih se da su 28. rujna u vremenu od 21,30 do 22,30 sati na recepciji hotela na otoku Koločepu, nezadovoljni njegovim dolaskom, vrijeđali predsjednika uprave hotela, 51-godišnjeg državljana Francuske, oštetili video kameru za nadzor te staklo na vratima u predvorju hotela i dva POS uređaja, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene