Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Narkodilerima određeno 24-satno zadržavanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražna sutkinja zagrebačkoga Županijskog suda Jadranka Mandušić izjavila je večeras kako je nakon saslušanja petorice osumnjičenih, koji su prekjučer uhićeni u Zagrebu zbog krijumčarenja droge, odredila 24-satno zadržavanje.

Mandušić je potvrdila kako je zadržavanje odredila za privedene uhićenike - Igora Dupala, Igora Štajcera, te Domagoja Rogića i dvojicu osumnjičenika iz Bosne i Hercegovine Samira Etemovića i Admira Halimanovića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Porekli navode iz prijave Jednodnevno zadržavanje za Brodarca, Milankovića i Bošnjaka Slika nije dostupna PU vukovarsko-srijemska U prostorijama policije preminuo uhićeni muškarac

Petero osumnjičenih privedeni su poslijepodne uz policijsku pratnju na zagrebački Županijski sud.

Kod osumnjičenika je pronađena droga, čija se vrijednost procjenjuje na oko tri milijuna kuna. U pretragama unajmljenih stanova uhićenih osumnjičenika u Zagrebu, Sisku i Zadru te njihovih osobnih automobila zaplijenjeno je više od četiri kilograma heroina i isto toliko smjese za miješanje s heroinom, 8,3 grama kokaina, 319 heptanona, tri digitalne vage, tri pištolja, 22 komada raznog streljiva, prigušivač za pištolj, krivotvoreni dokumenti, više mobitela, te strani novac u iznosu od 17.070 eura u raznim apoenima i 2400 kuna.

Podsjećamo, petero osumnjičenih je privedeno danas
poslijepodne uz policijsku pratnju na zagrebački Županijski sud gdje, dok je šesti uhićenik pušten na slobodu.

Glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec rekao je novinarima da je šesti uhićenik pušten iz pritvora jer obradom nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene