Obavijesti Video Pretražite Navigacija
3,61 promila u krvi

NAPRAVIO LOM U CENTRU ŠIBENIKA Mrtav pijan zabio se u tri automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 3,61 promil alkohola napuhao je 38-godišnji vozač osobnog automobila kojeg je policija privela prošli tjedan u utorak navečer u Ulici put Gimnazije u središtu Šibenika gdje se pijan zabio u dva parkirana automobila, izvijestili su u ponedjeljak iz Policijske uprave šibensko-kninske.

To je ujedno najveća ikad izmjerena koncentracija alkohola u organizmu kod nekog vozača na šibenskim cestama, rekli su u šibenskoj policiji. Pijani vozač zabio se u utorak oko 20:40 sati automobilom Škoda u drugo vozilo koje je propisno bilo parkirano uz rub ceste, nakon čega se odbio i udario u još jedan automobil.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Ilustracija Policija objavila detalje Pijani 19-godišnjak izazvao prometnu nesreću: Teško ozlijeđene tri osobe

Policajci koji su došli na intervenciju, ostali su nakon alkotesta u čudu kad su vidjeli koliko je napuhao 38-godišnjak, Odveli su ga potom u šibensku Opću bolnicu gdje je potpuno rastrojen pijani vozač neko vrijeme bio zadržan na Odjelu psihijatrije, što je redovni postupak u takvim slučajevima.

Protiv 38-godišnjaka podnijet je optužni prijedlog šibenskom prekršajnom sudu. a bit će kažnjen novčanom kaznom od pet do 15 tisuća kuna. Također, oduzet će mu vozačku dozvolu od tri do 12 mjeseci. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene