Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bili pod utjecajem alkohola

Napao brata mačetom, a on mu uzvratio metlom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica su se braće u Hrvatskoj Kostajnici sukobila pod utjecajem alkohola.

Sukob dvojice braće stare 62 i 65 godina iz Hrvatske Kostajnice mogao se lako pretvoriti u krvoproliće, no završio je tek s lakšim ozljedama.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić "Mali Rusi" Vučić: "Srbija se naoružava da razni patuljci ne bi umislili da joj ponovo mogu otimati teritorij" Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou

Kako javlja PU sisačko moslavačka, braća su se pod utjecajem alkohola sukobila u petak oko 14.30 sati u dvorištu obiteljske kuće u Rastovcu nakon međusobnog vrijeđanja. Mlađi je muškarac mačetom nasrnuo na starijeg te ga posjekao po nadlaktici i šaci, a 65-godišnjak mu je uzvratio udarivši ga drškom metle po glavi.

>> Teško ozlijeđena djevojka ničeg se ne sjeća, osumnjičenom određen istražni zatvor

Zbog ozljeda su zatražili liječničku pomoć te je u sisačkoj Općoj bolnici utvrđeno da su oba lakše ozlijeđena. Mlađi je brat uhićen te je alkotestiranjem utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 1,37 promila, a njegov brat pod utjecajem alkohola od 1,65 promila. Protiv obojice je podnesen optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene