Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravila se mrtva

Razbojnik upao u kuću, udario staricu pa je pitao hoće li vode!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Okrutni je razbojnik sinoć upao u obiteljsku kuću kod Dugog Sela te je, nakon što je isprepadao i udarcima pištoljem ozlijedio dvije starice, odnio njihovu ušteđevinu i nakit.

Prijeteći vatrenim oružjem i uporabom tjelesne snage, nepoznati je maskirani počinitelj sinoć oko 21 sat počinio razbojništvo u kući kod Dugog Sela, u kojoj su bile tri starije osobe, od kojih su dvije pritom ozlijeđene, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Pročitajte i ovo Pljačka u Našicama - 3 strava u Slavoniji Maskirani muškarci upali u kuću, napali trudnicu i svekrvu: "Glava joj je bila toliko natečena da ju nisam ni prepoznao" Nož Razbojništvo Mladići više puta napali strane radnike u Zagrebu: Evo što su činili nakon što bi naručili hranu...

Razbojništvo se dogodilo u selu Jalševec Nartski, u kući u kojoj su u tom trenutku bili 81-godišnji muškarac sa suprugom i rođakinjom.

>> Zagreb: Opljačkana kladionica u Trakošćanskoj

Njih su dvije zbog ozljeda koje su dobile, neslužbeno se doznaje, od udaraca pištoljem, prevezene u Kliničku bolnicu Dubrava, gdje je utvrđeno da je 68-godišnjakinja teško ozlijeđena, a 74-godišnjakinja lakše.

Nasilnik im je otuđio uglavnom novac i nakit, a visina štete još se ne zna. Djed je za to vrijeme bio na katu te ništa nije čuo jer je teško bolestan.

'Baba, baba, hoćeš vode?'

'To je učinio netko tko je znao da imaju njemačku mirovinu i da žive sami. Strašno je što su doživjeli. Od sada ćemo svi u selu zaključavati vrata i usred dana' rekla je za 24 sata vidno potresena obiteljska prijateljica.

Jedna baka (74) se snašla pa je pala i pravila se mrtva čim ju je udario. Ruku joj je položio na prsa da vidi kuca li joj srce. Zadržala je dah, a pljačkaš ju je pitao: ‘Baba, baba hoćeš vode’, dodala je poznanica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene