Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Naletjela na rasutu soju pa se sudarila s drugim autom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U samom središtu Karlovca dva su se automobila sudarila naletjevši na razasutu soju, koja je najvjerojatnije slučajno na cestu izletjela iz nekog kamiona.

Dvije su osobe ozlijeđene u bizarnoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer dogodila u središtu Karlovca, a uzrok je razasuta soja po jednom traku prometnice.

Pročitajte i ovo Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri" Karlovac: Olupina auta u kojem su stradali migranti - 3 Ozlijeđeni su stabilno UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Ovo su olupine automobila iz tragične nesreće kod Karlovca: Fotografije pokazuju o kakvoj se silini udarca radilo

Nesreća se dogodila na križanju brze ceste kod karlovačkog pothodnika kada je vozačica Opel astre karlovačkih oznaka naišla na prosipanu soju, prešla u suprotni trak i sudarila se sa zelenim golfom zagrebačkih oznaka.

>> Šokantno: Evo kako su pokušali sprati sa sebe krivnju za smrt mladića!

Soja na cesti vjerojatno potječe iz kamiona, čiji vozač očito nije niti znao da ispušta 'opasni teret'. Kako doznajemo, kamion je zaustavljen u Budačkoj Rijeci. Vozač kamiona je vozio oko 30 kilometara, kada ga je policija zaustavila. Doznajemo da će vozač zbog tog prekršaja biti sankcioniran. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene