Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon naleta, lančani sudar

VIDEO Naletjela na poklopac oborinskih voda: U tunelu kod Otočca teško stradao dječak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer nešto prije 16 sati na autocesti A1 došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

U sudaru više automobila, koji je snimila ekipa Dnevnika Nove TV na autocesti kod Otočca, kod tunela Plasina, teško je ozlijeđen dječak u jednom od automobila.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Ilustracija Kolona do naplatnih kućica Lančani sudar i požar automobila na Karlovačkoj: Stvorila se ogromna gužva, HAK poslao upozorenje vozačima

>> Pregazio dvije žene i pobjegao s mjesta nesreće 

Naime, jučer oko 15.50 na autocesti A1 na 148 kilometru u tunelu Plasina u smjeru Splita, 21-godišnjakinja iz Zagreba, upravljajući osobnim automobilom marke 'Toyota Yaris', zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se pretjecajnim trakom, prednjim desnim kotačem udarila u poklopac oborinskih voda, nakon čega je došlo do zanošenja automobila i udara u betonsku oplatu tunela.

Nakon toga u tunelu je došlo do lančanog sudara nekoliko vozila, u kojem je 7-godišnji dječak zadobio teške tjelesne ozljede, dok su ostali putnici u vozilima zadobili lakše ozljede.

Zbog naleta vozila na poklopac oborinskih voda, protiv odgovorne osobe 'HAC-ONC' slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, izvijestila je PU ličko-senjska.

U HAC-u su nam rekli kako su taj dan 4 puta pregledali tu dionicu. Izražavaju žaljenje zbog događaja. Kažu kao će biti osnovano povjerenstvo kako bi se istražilo što se točno dogodilo i zašto je poklopac puknuo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene