Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon svađe, otišao po pištolj i pucao u pod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sinoćnje svađe u kafiću u zagrebačkome naselju Dubravi 67-godišnji hrvatski državljanin vratio se te je iz pištolja ispalio jedan hitac u pod, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava.

Time je u opasnost doveo šestero ljudi koji su bili u kafiću, no nitko nije ranjen, izvijestila je glasnogovornica Aleksandra Ljuba.

Pročitajte i ovo Ilustracija njemačkog ovčara koji je napao ženu Užas u Dubravi Njemački ovčar ugrizao ženu i ubio drugog psa: "Napao je mene i moju obitelj, sve sam prijavio i nitko nije reagirao" Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

Rečeno je da su 42-godišnja žena i 37-godišnji muškarac koje je jučer u Vrbovcu pokušao ubiti 57-godišnjak lakše ranjeni. Ubrzo nakon pokušaja ubojstva osumnjičenik je uhićen u Sesvetama. On je iz pištolja promjera 6,35 mm ispalio jedan hitac prema ženi i pritom ju je okrznuo, a muškarca je pogodio te lakše ranio. 

>> Uhićen zbog pokušaja dvostrukog ubojstva

Ni u prvom ni u drugom slučaju osumnjičenici nisu imali dozvolu za oružje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene