Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon što je pretukao trudnicu, htio se ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je prije tjedan dana pred Konzumovim centrom u Otočcu Šerif Fajić izudarao drvenom palicom trudnicu Melitu Marković, poslije uhićenja te puštanja iz zatvora obratio se medijima kako bi dao svoju priču, kako kaže, zbog prave istine.

'Žao mi je, pukao sam, došla mi je žuta minuta, jednostavno sam poludio i udario je tog dana u autu nekoliko puta drvenom palicom. No, ona mi je otela palicu i dobro me izudarala po glavi i rukama, a potom s palicom pobjegla iz auta' tvrdi Šerif Fajić. 

Pročitajte i ovo Ilustracija bespomoćni i u strahu Majka Klare Buntić: "Tukao ju je redovito, njegova obitelj sve je prikrivala. Prijetio je da će ubiti bebu. Sada je još gori" Pater Ike Mandurić Nakon što je Buntić napao ženu Pater Ike: "Nakon što sam preslušao njezinu snimku, stadoh misliti o muževima koji trpe tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno iritantnih žena"

'Matilda je lagala, izvlačila od mene novac. Plaćao sam joj apartmane, rent-a-car, nakupovao joj zlata i davao novac. Ta je žena bježala od svoga prvog muža, dolazila k meni u kuću, zvala me mobitelom, slala poruke. Uvukla mi se pod kožu, jednostavno imali smo burnu vezu koja nije mogla dobro završiti' govori Šerif., a piše Večernji list.

Matilda Marković nakon dolaska u riječku bolnicu ispričala je nekoliko verzija događaja koji su prethodili batinama, dok Šerif Fajić tvrdi da prilikom kobnog susreta jednostavno nije htio prihvatiti Matildine riječi da je trudna s njim: 

'Znam da nije trudna sa mnom, i to sam joj rekao. Poludjela je i počela je svađa. Kajem se što sam je lupio, no ta žena ima burnu prošlost i bilo mi ju je žao, a ona me je cijedila iz dana u dan. Sve što vam je ispričala Behira Pavić čista je laž jer s tom ženom nisam pričao, laže, i ona je razorila Matildin prvi brak' kaže Šerif Fajić.

'Nakon što sam uvidio što sam učinio, u autu sam popio 25 apaurina i otvorio plin iz plinske boce. Želio sam se ubiti. Kako mi to nije uspjelo, kod znanca me uhitila policija, kojoj sam se namjeravao predati', kaže Šerif Fajić. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene